Afbeelding van het onroerend goed
LFS5513
€ 1,200,000
Perceel Te koop
4 afbeeldingen beschikbaar
LFS5513
€ 1,200,000
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Terramar, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1,292m²

Bouwgrond te koop met uitzicht op zee, gelegen in de exclusieve Can Girona ontwikkeling in de buurt van Sitges. Groot perceel geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad van ongeveer 500m²

Deze grote bouwgrond te koop is gelegen in de exclusieve ontwikkeling van Can Girona, dicht bij Sitges.

Het perceel biedt uitzicht op zee en heeft toestemming om een huis met 2 verdiepingen te bouwen met een parkeerplaats en een zwembad van ongeveer 500 m² plus een kelder en bijgebouwen.

Can Girona is een van de meest prestigieuze ontwikkelingen in de buurt van Barcelona. Er is 24 uur per dag beveiliging en de ontwikkeling ligt naast de Terramar golfbaan en het 5 * Dolce Sitges hotel.

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Parkeerplaats
  • Dichtbij internationale scholen

Extra's

- Zeezicht

- Groot perceel geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad

- Gelegen in de prestigieuze ontwikkeling van Can Girona, dicht bij Barcelona

- 24 uur beveiliging

- Dicht bij de golfbaan Terramar

Indeling

- Groot perceel geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad

Ligging

Can Girona wordt beschouwd als een van de meest exclusieve ontwikkelingen in de buurt van Sitges, de luchthaven en Barcelona. Het heeft een eigen 24-uurs beveiliging en ligt net voorbij het 5 * Dolce Sitges hotel en biedt uitzicht op de golfbaan van Terramar.

Sitges is een kleine stad op ongeveer 40 km ten zuidwesten van Barcelona die wereldwijd bekend staat om zijn Filmfestival en Carnaval. Het ligt in een prachtige omgeving tussen de heuvels van het omliggende natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges staat bekend om zijn populaire stranden, gastronomie, uitgaansgelegenheden, golfbanen, jachthavens en historische bezienswaardigheden.

Sitges staat bekend als het St. Tropez van Spanje en Lucas Fox biedt het volledige aanbod van onroerend goed te koop aan van luxe villa's met zwembad en uitzicht op zee in de ontwikkelingen van Vallpineda, La Levantina, Montgavina, Quint Mar en Santa Barbara, en huizen en eerste lijn herenhuizen in de gebieden aan het strand van Terramar en Vinyet, tot hoogwaardige appartementen en penthouses in het centrum van Sitges en hoogwaardige ontwikkelingen zoals Parc del Mar.

Sinds het einde van de 19e eeuw is Sitges een toevluchtsoord voor kunstenaars en schrijvers en het blijft een dynamische culturele oase, gebaseerd op economie en toerisme.

De focus op kwaliteitsinfrastructuur en accommodatie op hoog niveau heeft van Sitges een eersteklas bestemming gemaakt waardoor onroerend goed in Sitges een goede investering op lange termijn is.

Sitges is een zeer internationale stad. Bijna 35% van de inwoners komt uit Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Scandinavië en veel van hun kinderen gaan naar de internationale scholen. Een belangrijke reden voor de populariteit van Sitges onroerend goed onder buitenlandse kopers is de nabijheid van de stad Barcelona over de weg en de trein en naar de internationale luchthaven van Barcelona.

Bekijk meer onroerend goed te koop in Sitges

LFS5513
€1,200,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst