LFS5513
900.000 €
Perceel te koop
LFS5513
900.000 €
Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Terramar, Barcelona

 • Perceeloppervlakte 1.292m²

Bouwgrond te koop met uitzicht op zee, gelegen in de exclusieve Can Girona ontwikkeling in de buurt van Sitges. Groot perceel geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad van ongeveer 500m²

Belangrijkste eigenschappen perceel

 • Zeezicht
 • Parkeerplaats
 • Dichtbij internationale scholen

  Wat je moet weten over deze perceel

  Deze grote bouwgrond te koop is gelegen in de exclusieve ontwikkeling van Can Girona, dicht bij Sitges.

  Het perceel biedt uitzicht op zee en heeft toestemming om een huis met 2 verdiepingen te bouwen met parkeerplaats en een zwembad van ongeveer 500m² plus een kelder en bijgebouwen.

  Can Girona is een van de meest prestigieuze ontwikkelingen in de buurt van Barcelona. Er is 24 uur per dag beveiliging en de ontwikkeling ligt naast de Terramar golfbaan en het 5* Dolce Sitges hotel.

  Perceel te koop
  LFS5513 Perceel te koop

  Extra's

  - Zeezicht

  - Groot perceel geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad

  - Gelegen in de prestigieuze ontwikkeling van Can Girona, dicht bij Barcelona

  - 24 uur beveiliging

  - Dicht bij de golfbaan Terramar

  Indeling perceel

  - Groot perceel geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad

  Can Girona / Terramar / Vinyet / Can Pei, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

  Can Girona wordt beschouwd als een van de meest exclusieve ontwikkelingen in de buurt van Sitges, de luchthaven en Barcelona. Het heeft eigen 24-uurs beveiliging en ligt net voorbij het 5* Dolce Sitges hotel en kijkt uit over de Terramar golfbaan.

  Sitges is een kleine stad ongeveer 40 km ten zuidwesten van Barcelona die wereldwijd bekend staat om zijn filmfestival en carnaval. Het ligt in een prachtige omgeving tussen de heuvels van het omliggende natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges staat bekend om zijn populaire stranden, gastronomie, uitgaansgelegenheden, golfbanen, jachthavens en historische bezienswaardigheden.

  Sitges staat bekend als het St Tropez van Spanje en Lucas Fox biedt het volledige aanbod van onroerend goed te koop aan van luxe villa's met zwembaden en uitzicht op zee in de ontwikkelingen van Vallpineda, La Levantina, Montgavina, Quint Mar en Santa Barbara, en huizen en eerstelijns herenhuizen in de strandgebieden van Terramar en Vinyet, tot kwaliteitsappartementen en penthouses in het centrum van Sitges en hoogwaardige ontwikkelingen zoals Parc del Mar.

  Sinds het einde van de 19e eeuw is Sitges een toevluchtsoord voor kunstenaars en schrijvers en het blijft een dynamische culturele oase, zijn economie gebaseerd op toerisme en cultuur.

  De focus op kwaliteitsinfrastructuur en accommodatie op hoog niveau heeft Sitges veranderd in een eersteklas bestemming, waardoor eigendom van Sitges een goede langetermijninvestering in onroerend goed is.

  Sitges is een zeer internationale stad. Bijna 35% van de inwoners komt uit Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Scandinavië en veel van hun kinderen gaan naar internationale scholen. Een belangrijke reden voor de populariteit van onroerend goed in Sitges onder buitenlandse kopers is de nabijheid van de stad Barcelona, zowel over de weg als met de trein, en van de internationale luchthaven van Barcelona.

  LFS5513
  900.000 €
  Perceel te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst