SIT17184 700.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Terramar, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1.204m²

Unieke kans om een groot perceel op het zuiden te verwerven in de rustige woonwijk van Can Pei, Sitges.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Dichtbij openbaarvervoer

Wat je moet weten over deze perceel

Perceel van 1.204 m² in het beste deel van Can Pei, een rustige woonwijk op slechts 20 minuten lopen van het strand en het centrum van Sitges.

Met zijn zonnige aspect is dit het ideale perceel om het huis van je dromen te bouwen, naast Terramar en het strand, met de mogelijkheid om het perceel te verwerven tegen 30% onder de getaxeerde waarde. Verder is er de mogelijkheid om een architectuurproject aan te schaffen voor de bouw van een uitzonderlijke luxe woning.

Het is mogelijk om een huis te bouwen met een vloeroppervlakratio van 0,35 m² / m², wat een maximale bebouwde oppervlakte van 421 m² mogelijk maakt, verdeeld over een begane grond, eerste verdieping en een tweede verdieping die 50% de grootte van de eerste verdieping zou hebben. .

Een geweldige kans voor gezinnen die hun eigen ideale huis of voor investeerders willen bouwen, in een groeiend gebied vlakbij het strand. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Perceel te koop

Can Girona / Terramar / Vinyet / Can Pei, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Perceel gelegen in het beste deel van Can Pei, een rustige woonwijk op slechts 20 minuten lopen van het strand en het centrum van Sitges. Het gebied biedt verschillende diensten, zoals een supermarkt, een busdienst naar de stad en verschillende scholen.

SIT17184 700.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen