Afbeelding van het onroerend goed
VIL11705
€ 215,700
Perceel Te koop
4 afbeeldingen beschikbaar
VIL11705
€ 215,700
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Vilanova i la Geltrú, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 230m²

Geweldige kavel te koop met mogelijkheid om een ​​vrijstaand huis van 197 m² te bouwen met een tuin en zwembad op een goede locatie van Vilanova i la Geltrú.

In een van de beste woonwijken van Vilanova i la Geltrú, op loopafstand van het centrum, vinden we dit perceel van 230 m², waarvan 151 m² patio. Het heeft een bebouwbare oppervlakte van 197 m² met toestemming om 1 huis te bouwen. Aan de achterkant van het perceel is er de mogelijkheid om een ​​tuin met een zwembad te bouwen, enz.

Het gebied is gereserveerd voor enkele vrijstaande huizen en heeft scholen en diensten in de buurt; dit een uitstekende gelegenheid maken voor een familie die op zoek is naar een eigen huis op een strategische locatie van Vilanova.

Ligging

Sant Jordi is een woonwijk van Vilanova i la Geltrú, zeer dicht bij sportfaciliteiten en het stadscentrum, waar we het treinstation, scholen, supermarkten, enz. Vinden. De toegang is snel omdat het een verbinding heeft dicht bij de snelweg C32 die verbinding maakt Barcelona en Tarragona. Het strand van Vilanova ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto.

VIL11705
€215,700
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst