VIL11705 215.700 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Vilanova i la Geltrú, Barcelona

  • Plattegrond 230m²
  • Perceeloppervlakte 230m²

Geweldige kavel te koop met mogelijkheid om een ​​vrijstaand huis van 197 m² te bouwen met een tuin en zwembad op een goede locatie van Vilanova i la Geltrú.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 230m²

Wat je moet weten over deze perceel

In een van de beste woonwijken van Vilanova i la Geltrú, op een steenworp afstand van het centrum, vinden we dit perceel van 230 m2, waarvan 151 m2 een patio. Het heeft een bebouwbare oppervlakte van 197 m2 met een vergunning om een huis te bouwen. Aan de achterkant van het perceel is er de mogelijkheid om een tuin aan te leggen met een zwembad, enz.

Het gebied is gereserveerd voor eengezinswoningen en heeft scholen en voorzieningen in de buurt, waardoor het een uitstekende gelegenheid is voor een gezin dat op een strategische locatie in Vilanova een eigen huis wil bouwen.

Perceel te koop

Vilanova i la Geltrú, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Sant Jordi is een woonwijk van Vilanova i la Geltrú, zeer dicht bij sportfaciliteiten en het stadscentrum, waar we het treinstation, scholen, supermarkten, enz. Vinden. De toegang is snel omdat het een verbinding heeft dicht bij de snelweg C32 die verbinding maakt Barcelona en Tarragona. Het strand van Vilanova ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto.

VIL11705 215.700 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Vilanova i la Geltrú

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen