Afbeelding van het onroerend goed
VIL11706
194.000 €
Perceel Te koop
3 afbeeldingen beschikbaar
VIL11706
194.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Vilanova i la Geltrú, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 157m²

Bouwperceel te koop met mogelijkheid om een ​​vrijstaand huis van 286 m² te bouwen met een tuin en zwembad op een goede locatie van Vilanova i la Geltrú.

In een van de beste woonwijken van Vilanova i la Geltrú, op loopafstand van het centrum, vinden we dit perceel van 157 m², waarvan 77 m² patio. Het heeft een bebouwbare oppervlakte van 286 m² met toestemming om 1 huis te bouwen. Aan de achterkant van het perceel is er de mogelijkheid om een ​​tuin met een zwembad te bouwen, enz.

Het gebied is gereserveerd voor enkele vrijstaande huizen en heeft scholen en diensten in de buurt; dit een uitstekende gelegenheid maken voor een familie die op zoek is naar een eigen huis op een strategische locatie van Vilanova.

Ligging

Sant Jordi is een woonwijk van Vilanova i la Geltrú, zeer dicht bij sportfaciliteiten en het stadscentrum, waar we het treinstation, scholen, supermarkten, enz. Vinden. De toegang is snel omdat het een verbinding heeft dicht bij de snelweg C32 die verbinding maakt Barcelona en Tarragona. Het strand van Vilanova ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto.

VIL11706
194.000 €
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst