Sant Gervasi - La Bonanova

Selectie van woningen aan de Sant Gervasi - La Bonanova

Gelegen in het prestigieuze Zona Alta ligt Bonanova een van de meest gewilde wijken in Barcelona. Uitgestrekt van Plaza Bonanova aan de top van de Calle Muntaner langs de mooie lommerrijke Passeig de Bonanova naar Sarrià en weer naar beneden naar Tres Torres waar zich het centrum bevindt van Bonanova.

Befaamd om zijn decoratieve en moderne façades en klassieke, brede lanen geflankeerd met bomen, La Bonanova is hoofdzakelijk een residentieel gebied. Gekenmerkt door de exellente restauranten, bars en boutiques, verdeeld in de buurt op en rond de populaire Carrer de Mandri.

Doordat vele van de beste internationale en engelstalige scholen van Barcelona binnen hand bereik zijn, maakt dit van Bonanova tot een zeer populair gebied voor internationale gezinnen die verhuizen naar Barcelona. De buurt bezit bovendien enkele privé ziekenhuizen en het bedrijfsgerichte La Salla Campus, een onderdeel van de Llull University.

Het openbaar vervoer heeft een zeer uitgebreid netwerk met locale treinen, metro stations en bus diensten. Het centrum van de stad kan bereikt worden in 10 minuten en de luchthaven ligt op 15 minuten rijden van het stadscentrum.

Gelegen op de bovenste heuvels biedt vastgoed, dat te huur of te koop staat in La Bonanova, een prachtig uitzicht over de stad. Meer dan in andere buurten van Barcelona heeft La Bonanova heel wat woningen te koop. De woningen hebben vaak grote tuinen, terrassen, balkons, buitenzwembaden, service kwartalen, parkeerplaatsen en een toegangsgate. Huizen en villa's in La Bonanova zijn perfect voor familiewoningen en ideaal als tweede woning.

Lucas Fox biedt een exclusief gamma vastgoed aan in La Bonanova die te koop of te huur staan, gaande van klassieke villa's en grote familiewoningen tot designer appartementen en penthouses.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now