Poblenou

Selectie van woningen aan de Poblenou

Poble Nou of Pueblo Nuevo maakt samen met de gebieden Diagonal Mar en Villa Olimpica deel uit van de wijk Sant Marti. Gezien de fantastische ligging aan het strand wordt Poble Nou vaak getipt als het toekomstige Lower Manhattan of als de London Docklands van Barcelona.

Momenteel ondergaat dit gebied een multi miljarden vernieuwing, die ook wel bekend staat als het 22@ project. De bedoeling is dat dit gebied wordt omgetoverd tot een van de belangrijkste technologie en e-commerce centra van Europa. Doordat de wijk enorm op zal bloeien door de vernieuwingen is de aankoop van vastgoed in Poble Nou een goede lange termijn investering.

Kenmerken van dit gebied zijn de oude industriële gebouwen en stukken van de oude charmante finca Regias.
Rond de Rambla van Poble Nou bevindt zich het hart van dit gebied. Dit deel geeft het gevoel van een dorp maar heeft wel de gemakken van een stad zoals winkels, markten, bars en restaurants.

De lokale voorzieningen en het openbaar vervoer zijn uitstekend. Door middel van bussen, ringwegen, trams en metrolijnen wordt u in minder dan 10 minuten naar het centrum van Barcelona gebracht.

Daarnaast op een korte loopafstand bevindt zich 'Glories' één van de grootste winkelcentra van Barcelona. Net zo dichtbij zijn de prachtige stranden die deze up-coming wijk karakteriseren.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now