Sant Gervasi - Galvany

Selectie van woningen aan de Sant Gervasi - Galvany

Galvany is een bijzondere buurt in Barcelona's Sarrià-Sant Gervasi gebied. De buurt is genoemd naar de originele famillie die de grond bezat maar is nu synoniem voor de locale markt, gelegen in een artistiek gebouw. Sinds de renovatie aan het gegalvaniseerd staal, stenen en glazen overkapping in 2006, is de markt gastheer voor bezoeken van de grootste namen van de Catalaanse culinaire wereld.

Galvany is de thuishaven van enkele heel goede stads restauranten, uitgaansgelegenheden en winkels, zeker langs de Avinguda Diagonal richting Plaça de Francesc Macià.Galvany heeft bovendien uitstekende verbindingen naar het stads centrum, via het openbaar vervoer en via de weg is er een gemakkelijke verbinding met de stadsring en naar het internationaal vliegveld.

Vlakbij bevinden zich internationale en engels sprekende scholen, dit maakt St Gervasi tot een zeer populair gebied voor internationale gezinnen die een woning zoeken in Barcelona.

Onroerend goed die te koop of te huur zijn, zijn meestal groter dan in andere wijken en velen hebben dienst kwartalen met een aparte service-ingang en een lift. Sommige appartementen vereisen modernisering. Veel appartementen hebben ook een ondergrondse parkeergarage in hetzelfde of in een nabijgelegen gebouw.

Lucas Fox biedt een grote variatie aan onroerend goed te koop en te huur aan in Sant Gervasi – Galvany, gaande van gloednieuwe designer appartementen tot eigentijdse familie woningen.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now