Sarrià

Selectie van woningen aan de Sarrià

De exclusieve wijk Sarrià beschikt over een oude stad met het autovrije Major de Sarrià hierdoor krijg je een dorpse sfeer in de stad. Hier heb je unieke lokale winkels, restaurants en regelmatig lokale markten met regionale producten uit heel Spanje. Het is de perfecte plek om te ontspannen met familie en vrienden.

Het is gemakkelijk te bereiken vanaf het pretpark Sarrià in Tibidabo. De Collserola bergen zijn ook zeer dichtbij waar je prachtig kan wandelen, fietsen en genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

Villa's in Sarrià zijn ruim en ideaal voor gezinnen. Ze hebben vaak extra ruimte voor een inwonende nanny zijn heel dichtbij een breed scala aan internationale scholen. De internationale luchthaven van Barcelona ligt op slechts 15 minuten afstand en het centrum van de stad is ook zeer gemakkelijk te bereiken.

Appartementen die te koop aangeboden worden in Sarrià zijn duplexen of groter. Over het algemeen bieden ze parkeerplaatsen, veiligheid, een eigen terras en een adembenemend uitzicht over de stad.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now