Tres Torres

Huizen en appartementen te koop en te huur in Tres Torres

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanje

Selectie van woningen aan de Tres Torres

Tres Torres Barcelona is onderdeel van een exclusieve internationale omgeving ewaar het indrukwekkende Gaudi meesterwerk het Teresiaanse College staat. Het gebied staat bekend om de selectie van lekker eten, verfijnde avond bars, een aantal luxe boetiekjes en de directe beschikbaarheid van een aantal internationale scholen. Het gebied is zeer geschikt voor internationale gezinnen die willen verhuizen naar Barcelona. En bovendien voor degenen die grote appartementen willen met een prachtig uitzicht over de stad helemaal tot aan de Middellandse Zee.

Het zijn voornamelijk penthouse suites en gerenoveerde appartementen in Tres Torres. We hebben ook een selectie van nieuwegebouwde panden in de aanbieding die zijn voorzien van het nieuwste design en omgebouwd naar de nieuwste kwaliteitsnormen. Dit zie je vooral terug in de keuken en de badkamers.

Panden in Tres Torres en Sarria-Sant Gervasi zijn altijd het beste beschermd geweest tegen prijzen schommelingen. En de panden in dit gebied hebben het vermogen om hun waarde op lange termijn te handhaven. Dit is te wijten aan de hoge bouwkwaliteit van de gebouwen in de omgeving, het prachtig uitzicht over de omgeving van de stad en de bergen, de nabijheid van internationale scholen, de omliggende parken en een selectie van uitstekende restaurants.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now