Sant Cugat centre

Selectie van woningen aan de Sant Cugat centre

Woningen in Sant Cugat Centrum

Bij Lucas Fox hebben we een grote selectie van exclusieve woningen in de beste wijken van Sant Cugat. Typisch, deze eigenschappen bieden alle soorten van modern comfort, ruime interieurs, uitzicht op de natuurlijke omgeving en een elegante eigentijdse design. Onze eigendommen gelegen in Sant Cugat Centrum liggen dicht bij internationale scholen en het zenuwcentrum van de stad.

Sant Cugat is een ideale plek voor een internationale familie om zich te vestigen, gezien de strategische ligging in het hart van de Vallès Occidental, op slechts 15 minuten van Barcelona en 25 minuten van de luchthaven. Bovendien kan het bogen op de prachtige natuurlijke omgeving van het natuurpark Collserola, het brede scala aan diensten die het gebied biedt (winkels, gezondheidscentra, internationale scholen) en de over het algemeen lommerrijke vredige sfeer waar het bekend en geliefd om is. Onze veeleisende klanten zijn de lokale bevolking op zoek naar een verandering van woonplaats en internationale gezinnen op zoek naar exclusieve woningen met grote ruimtes, dicht bij internationale scholen, meestal uit Barcelona op zoek naar een betere kwaliteit van leven.

Verder hebben we eigendommen beschikbaar in Arxius, Eixample, San Francesc-El Coll, Golf, Can Matas, Valldoreix, Mirasol, La Floresta en Vollpelleres. Een van de gebieden die het meest gewild is bij onze klanten is Eixample, omdat het zeer goed gelegen is, met toegang tot alle diensten en gerenommeerde scholen, en ook omdat het in het bovenste deel van Sant Cugat ligt, zodat het een indrukwekkend uitzicht heeft op het Park Collserola en de hele stad vanuit zijn verhoogde positie. Dit gebied is erg in trek bij lokale en buitenlandse families die op zoek zijn naar rust in een residentiële, maar toch goed gelegen wijk.
Parc Central en Arxius worden ook beschouwd als gewilde locaties om onroerend goed te verwerven vanwege de nabijheid van het centrum en de natuurlijke omgeving, terwijl Valldoreix en Mirasol, zeer geschikt zijn voor diegenen die op zoek zijn naar huizen op slechts enkele minuten lopen van het station van Sant Cugat. Of u nu op zoek bent naar een 3-slaapkamerappartement met terras in Eixample, een herenhuis in Arxius of een grote villa in Mirasol of Valldoreix, u vindt wat u zoekt in onze indrukwekkende online catalogus.

Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam en profiteer van onze expertise op de lokale vastgoedmarkt en onze jarenlange ervaring met het vinden van de ideale woning voor de levensstijl van elke klant.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now