Begur Town

Huizen en appartementen te koop en te huur in Begur Town

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanje

Selectie van woningen aan de Begur Town

Begur is een van de meest gewilde steden van de Costa Brava. Gelegen op een heuvel met uitzicht over de Middellandse Zee en op de met sneeuw bedekte Pyreneeën. De stad is halverwege de Costa Brava gelegen en is een van de pareltjes van de Catalaanse kust. De stranden rond Begur zijn zijn de schoonste en meest pittoreske van de Middellandse Zee, dit zijn onder andere de stranden van Aiguablava, Sa Riera, Sa Tuna en Aiguafreda.

De architectuur van de stad heeft een kenmerkende koloniale stijl die is beïnvloed door rijke Catalanen die na het maken van hun fortuin in Amerika in de 18e eeuw het gebied aangelegd hebben.

Het gebied is perfect voor gezinnen en het klimaat is ideaal. Het heeft milde winters en gematigde zomers, in de zomer piekt de temperatuur zelden boven de 30 ° C.
Er is een enorm aanbod aan activiteiten in het gebied zoals verschillende watersporten (duiken, snorkelen, zeilen, kajakken op zee en windsurfen) en land activiteiten (paardrijden, tennis, fietsen en golfen).

Begur heeft uitstekende vervoersverbindingen naar Barcelona (120km) en Girona City (40km) en er zijn drie internationale luchthavens binnen een 1h40m rijden van de stad (Girona, Perpignan en Barcelona).

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava vastgoed te koop en te huur aan in en rond Begur, met inbegrip van luxe villa's, appartementen, herenhuizen en bouwkavels.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now