San Pedro de Alcántara

Huizen en appartementen te koop en te huur in San Pedro de Alcántara / Guadalmina

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanje

Selectie van woningen aan de San Pedro de Alcántara

Luxueus vastgoed te koop in San Pedro de Alcántara / Guadalmina, Marbella

San Pedro de Alcántara / Guadalmina, Marbella is een klein Spaans stadje, gevestigd half tussen de stad Marbella en Estepona. Het is ideaal gesitueerd in een van de meest populaire gebieden van de Costa del Sol.

Samen met Guadalmina is het een thuis voor talrijke luxueuze ontwikkelingen en villa projecten.

San Pedro heeft een klassiek, ontspannen gevoel van een Andalusisch stadje met zeezicht en biedt vele diensten met een vriendelijke vakantiestad atmosfeer. Het vlakke terrein van het strand tot aan de stad maakt een perfecte plek voor zowel jong en oud en het is heerlijk om zijn kronkelende straatjes te verkennen, San Pedro de Alcántara zit vol met kleine pleintjes met tapas barretjes en kleine cafés. Er zijn geweldige restaurants en het is extreem populair voor zowel permanente bewoning als vakantie locatie. Vele welbekende sportmensen, zangers en artiesten hebben huizen in de stad inclusief Vicente del Bosque, de Spaanse Wereldbeker winnende manager.

In de laatste paar jaren, is een attractieve nieuwe boulevard aangelegd die zich over de hele lengte van de stad uitstrekt. Dit verbindt het strand en de duinen van de stad en biedt een geweldig startpunt voor de familie voor een middagwandeling met de kinderen in het park, fietsroutes en natuurlijk trendy bars en restaurants. Er is zelfs een amfitheater buiten waar veel gratis evenementen plaatsvinden. Even bekoorlijk is San Pedro’s Paseo Maritimo, een ander extreem aantrekkelijk gebied, wat bezoekers geweldige kustlijn restaurants biedt die waarschijnlijk een aantal van de beste en meest verse visgerechten en Paella aan de kust serveren. Het is een fantastische plek om te zitten en eten, terwijl je langs luxe jachten over de Middellandse Zee uitkijkt richting Marokko. Er zijn zelfs uitstekende beachclubs om van te genieten – immens populair bij de lokale bevolking en vakantiegangers. Voor de meer energieke is er de mogelijkheid tot een prachtige kustlijnwandeling of fietstour naar Puerto Banús en verder langs een Mediterraan kustpad.

Oudere wederverkoop woningen kunnen aan het noorden van de boulevard gevonden worden en recentere strandwoningen in het zuiden. Aangezien ze een zeer Spaanse uitstraling hebben zijn er veel verborgen woningen rond de stad, allen binnen een paar minuten wandelen van faciliteiten. Guadalmina, de directe buur van San Pedro, is een ander populair gebied met hoogwaardige privé villa’s in het zuiden (Baja) en appartementen en herenhuizen in het noorden (Alta). De voorstedelijke, groen gebladerde natuur van Guadalmina Baja en zijn nabijheid bij de zee, maakt het een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardige rust en kalmte in een luxueuze omgeving. Er zijn veel nieuwe luxe villa projecten te koop in het gebied voor diegenen die dicht bij de zee willen vertoeven. Zoals San Pedro is Guadalmina ideaal gelokaliseerd ten opzichte van alle faciliteiten en heeft eenvoudige toegang tot de autoweg.

Door de jaren heen heeft San Pedro Alcantara al zijn charme behouden en terwijl het beschouwd wordt als een deel van Marbella, houdt het zijn eigen onmiskenbaarheid, attractiviteit en uniciteit, wat het een van de meest gewilde gebieden van de Costa del Sol maakt.

Lucas Fox biedt een groot aanbod in Marbella’s luxueuze vastgoed te koop aan in de gebieden van San Pedro de Alcantara en Guadalmina, inclusief verbluffende Nieuwe Projecten en kustlijn villa’s.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now