BCN1955 Prijs op aanvraag Appartement verkocht

Nieuwbouw 2 Slaapkamer Appartement te koop in Eixample Rechts, Barcelona

 • Slaapkamers 2
 • Badkamers 2
 • Plattegrond 127m²
 • Perceeloppervlakte 127m²

Deze woning maakt deel uit van de Casa Burés, Barcelona ontwikkeling.
Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Een echt unieke residentiële ontwikkeling met meer dan honderd jaar geschiedenis en uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder 2 zwembaden. Een once in a lifetime gelegenheid.

Belangrijkste eigenschappen appartement

 • Zwembad
 • Binnenzwembad
 • Spa
 • Jacuzzi
 • Gym
 • Conciërge service
 • Lift
 • Natuurlijke lichtinval
 • Monumentale details
 • Hoge plafonds
 • Gemeenschappelijk terras
 • Verwarming
 • Uitzicht
 • Thuis bioscoop
 • Nieuwbouw
 • Exterior
 • Dichtbij openbaarvervoer
 • Berging
 • Airconditioning
 • Plattegrond 127m²

Wat je moet weten over deze appartement

Casa Burés is tussen 1900 en 1905 gebouwd en biedt de mogelijkheid een eigendom te verwerven in de wijk Eixample in een van 's werelds meest indrukwekkende en best bewaarde modernistische gebouwen.

De renovatie van Casa Burés bewaart niet alleen de structuur van het gebouw en de opgesomde decoratieve elementen, maar behoudt ook alle voordelen van zijn modernistische architectuur: licht, ruimte, bewoonbaarheid, hoogwaardige materialen en de zoektocht naar nieuwe oplossingen en maximaal comfort.
Elke deur, raam, plafond, vloer, beeldhouwwerk en ruit van glas-in-lood is nauwgezet bestudeerd door deskundigen in het modernistische erfgoed van Catalonië. De meest waardevolle elementen werden gerestaureerd door gespecialiseerde vakmensen, terwijl anderen werden vervangen door identieke stukken die zijn aangepast aan de hedendaagse doeleinden of die een nieuw leven worden ingeblazen als decoratieve elementen.

Het renovatieproces heeft de Modernistische waarden van het gebouw opnieuw geïnterpreteerd en aangepast aan verschillende levensstijlen, in de vorm van 26 exclusieve, luxueuze eigendommen.

De 16 Berenguer-appartementen meten tussen 120 m² en 170 m². Deze voormalige huurappartementen zijn liefdevol gerestaureerd en bieden een unieke kans voor echte liefhebbers van de wijk Eixample.

Met een verscheidenheid aan opties voor grootte en lay-out, sommige met uitzicht op de straat en anderen op de rustige binnenplaats, bewaart al deze appartementen de modernistische lucht van het gebouw dankzij hun hoge plafonds, grote ramen en met de hand betegelde mozaïekvloeren.

Het frisse, gastvrije interieur combineert een traditionele stijl met functionele details, zoals de gecombineerde woonkamer en keuken, gescheiden door glazen schuifzeilen om het licht te maximaliseren en ruimte te besparen.

De ontwikkeling van Casa Burés biedt eigenaars toegang tot diensten en voorzieningen die elders in Barcelona ongekend zijn. 2 gemeenschappelijke ruimtes - de benedenverdieping en de bovenste terrassen - geven bewoners de kans om te genieten, te lachen en te ontspannen in een prachtige omgeving. De benedenverdieping is omgetoverd tot een binnenzwembad, een fitnessruimte, een thuisbioscoop, een wijnkelder, een werkruimte en een professionele keuken en eetkamer, ideaal voor het ontvangen van grote groepen vrienden. Het bovenste terras biedt een buitenzwembad. Bij Casa Burés geniet u het hele jaar door van ongeëvenaarde kwaliteit van leven.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Appartement verkocht

Extra's

Een One-of-a-kind gebouw voor meer dan honderd jaar: Gebouwd tussen 1900 en 1905, Casa Burés ontleent zijn naam aan de eerste eigenaar, Francesc Burés, eigenaar van één van Spanje's meest succesvolste bedrijven in de textielindustrie. Oorspronkelijk was de begane grond het hoofdkantoor van het bedrijf, terwijl de 1.000m² grote eerste verdieping diende als de woning van de familie Burés. De bovenste verdiepingen waren toegankelijk door één van de eerste liften die gebruikt werden in Barcelona. De rest van het gebouw bestond uit twaalf 300m² groote huurappartementen. De gevel van het gebouw aan de kruising van Carrer Ausiàs March en Carrer Girona is net zo imposante vandaag als toen het eerst gebouwd werd. Het is echter binnen in het gebouw waar de grootste schatten van Casa Burés te vinden zijn.

De modernistische waarden: de renovatie van Casa Burés behoudt niet alleen de structuur van het gebouw en haar decoratieve elementen, maar behoudt ook alle voordelen van zijn modernistische architectuur zoals licht, ruimte, bewoonbaarheid, hoogwaardige materialen en een maximum aan comfort.

Elementen die behouden zijn: elke deur, raam, plafond, vloer, beeldhouwwerk en de ramen van glas in lood is zorgvuldig bestudeerd door experts in modernistische erfgoed van Catalonië. De meest waardevolle elementen werden gerestaureerd door gespecialiseerde vakmensen, terwijl anderen werden vervangen door identieke stukken, aangepast aan de huidige normen of krijgen een nieuw leven als decoratieve elementen. Bijvoorbeeld de schuifdeuren die voorheen de ruimtes verdeelden, verdelen nu de ruimtes voor dag en nachtgebruik. De prachtige achtergrond met versierpatronen die ooit de muren van de slaapkamers waren, zijn een inspiratie voor het ontwerp van de nieuwe glazen schermen die de plaats heeft ingenomen van de oude muren.

Indeling appartement

De 16 Berenguer-appartementen meten tussen 120 m² en 170 m². Deze voormalige huurappartementen zijn liefdevol gerestaureerd en bieden een unieke kans voor echte liefhebbers van de wijk Eixample.

Met een verscheidenheid aan opties voor grootte en lay-out, sommige met uitzicht op de straat en anderen op de rustige binnenplaats, bewaart al deze appartementen de modernistische lucht van het gebouw dankzij hun hoge plafonds, grote ramen en met de hand betegelde mozaïekvloeren.

Eixample Rechts, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Casa Burés ligt op een steenworp afstand van de Passeig de Gràcia, het Palau de la Música, Las Ramblas, de voedselmarkt La Boquería, de onlangs gerenoveerde Passeig de Sant Joan, het Parc de la Ciutadella en de betoverende wijk Borne in de oude binnenstad van Barcelona. De onlangs gerenoveerde OneOcean Port Vell en de stranden van Barceloneta liggen op slechts een korte loopafstand.

Casa Burés is ideaal gelegen om de ontspannen levensstijl van Eixample optimaal te benutten. Restaurants met een Michelin-ster, designcafés, creatieve kunstgalerieën, exclusieve winkels in een huisdecor, onafhankelijke boetieks en exclusieve winkels zijn allemaal voor de deur te vinden.

Bekijk andere woningen te koop in Eixample.

BCN1955 Prijs op aanvraag Appartement verkocht

Vergelijkbare woningen te koop in Barcelona stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen