BCN1964 Prijs op aanvraag Appartement verkocht

Nieuwbouw 3 Slaapkamer appartement met 7m² terras te koop in Eixample Rechts

 • Slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • Plattegrond 166m²
 • Perceeloppervlakte 173m²
 • Terras 7m²

Deze woning maakt deel uit van de Casa Burés, Barcelona ontwikkeling.
Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Een echt unieke residentiële ontwikkeling met meer dan honderd jaar geschiedenis en uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder 2 zwembaden. Een once in a lifetime gelegenheid.

Belangrijkste eigenschappen appartement

 • Zwembad
 • Binnenzwembad
 • Spa
 • Jacuzzi
 • Gym
 • Conciërge service
 • Lift
 • Natuurlijke lichtinval
 • Monumentale details
 • Hoge plafonds
 • Gemeenschappelijk terras
 • Verwarming
 • Uitzicht
 • Thuis bioscoop
 • Nieuwbouw
 • Exterior
 • Dubbel glas
 • Dichtbij openbaarvervoer
 • Berging
 • Airconditioning
 • Plattegrond 166m²

Wat je moet weten over deze appartement

Casa Burés, gebouwd tussen 1900 en 1905, biedt de mogelijkheid om een pand te verwerven in de wijk Eixample in Barcelona in een van 's werelds meest indrukwekkende en best bewaarde modernistische gebouwen.

De renovatie van Casa Burés behoudt niet alleen de structuur van het gebouw en de geklasseerde decoratieve elementen, maar behoudt ook alle voordelen van de modernistische architectuur: licht, ruimte, bewoonbaarheid, hoogwaardige materialen en het zoeken naar nieuwe oplossingen en maximaal comfort.

Elke deur, raam, plafond, vloer, beeldhouwwerk en glas-in-loodraam is nauwgezet bestudeerd door experts in het modernistische erfgoed van Catalonië. De meest waardevolle elementen werden gerestaureerd door gespecialiseerde vakmensen, terwijl andere werden vervangen door identieke stukken aangepast aan de doeleinden van vandaag of een nieuw leven kregen als decoratieve elementen.

Het renovatieproces heeft de modernistische waarden van het gebouw opnieuw geïnterpreteerd en aangepast aan verschillende levensstijlen, in de vorm van 26 exclusieve, luxueuze eigendommen.

De 16 Berenguer-appartementen hebben een oppervlakte van 120 m² tot 170 m². Deze voormalige huurappartementen zijn liefdevol gerestaureerd en bieden een unieke kans voor echte liefhebbers van de wijk Eixample.

Met een verscheidenheid aan opties voor grootte en indeling, sommige aan de straatkant en andere aan de rustige binnenplaats, behouden al deze appartementen de modernistische sfeer van het gebouw dankzij hun hoge plafonds, grote ramen en met de hand betegelde mozaïekvloeren.

Het frisse, gastvrije interieur combineert traditionele stijl met functionele accenten, zoals de gecombineerde woonkamer en keuken, gescheiden door glazen schuifdeuren om het licht te maximaliseren en ruimte te besparen.

De ontwikkeling van Casa Burés biedt eigenaren toegang tot diensten en voorzieningen die nergens anders in Barcelona te vinden zijn. 2 gemeenschappelijke ruimtes - de benedenverdieping en de bovenste terrassen - geven de bewoners het recht om te genieten, te lachen en te ontspannen in een prachtige omgeving. De benedenverdieping is omgevormd tot een binnenzwembad, een fitnessruimte, een thuisbioscoop, een wijnkelder, een werkruimte en een professionele keuken en eetkamer, ideaal voor het ontvangen van grote groepen vrienden. Het bovenste terras biedt een buitenzwembad. Bij Casa Burés kunt u het hele jaar door genieten van een onovertroffen kwaliteit van leven.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Appartement verkocht

Extra's

Een One-of-a-kind gebouw voor meer dan honderd jaar: Gebouwd tussen 1900 en 1905, Casa Burés ontleent zijn naam aan de eerste eigenaar, Francesc Burés, eigenaar van één van Spanje's meest succesvolste bedrijven in de textielindustrie. Oorspronkelijk was de begane grond het hoofdkantoor van het bedrijf, terwijl de 1.000m² grote eerste verdieping diende als de woning van de familie Burés. De bovenste verdiepingen waren toegankelijk door één van de eerste liften die gebruikt werden in Barcelona. De rest van het gebouw bestond uit twaalf 300m² groote huurappartementen. De gevel van het gebouw aan de kruising van Carrer Ausiàs March en Carrer Girona is net zo imposante vandaag als toen het eerst gebouwd werd. Het is echter binnen in het gebouw waar de grootste schatten van Casa Burés te vinden zijn.

De modernistische waarden: de renovatie van Casa Burés behoudt niet alleen de structuur van het gebouw en haar decoratieve elementen, maar behoudt ook alle voordelen van zijn modernistische architectuur zoals licht, ruimte, bewoonbaarheid, hoogwaardige materialen en een maximum aan comfort.

Elementen die behouden zijn: elke deur, raam, plafond, vloer, beeldhouwwerk en de ramen van glas in lood is zorgvuldig bestudeerd door experts in modernistische erfgoed van Catalonië. De meest waardevolle elementen werden gerestaureerd door gespecialiseerde vakmensen, terwijl anderen werden vervangen door identieke stukken, aangepast aan de huidige normen of krijgen een nieuw leven als decoratieve elementen. Bijvoorbeeld de schuifdeuren die voorheen de ruimtes verdeelden, verdelen nu de ruimtes voor dag en nachtgebruik. De prachtige achtergrond met versierpatronen die ooit de muren van de slaapkamers waren, zijn een inspiratie voor het ontwerp van de nieuwe glazen schermen die de plaats heeft ingenomen van de oude muren.

Indeling appartement

De 16 Berenguer-appartementen meten tussen 120 m² en 170 m². Deze voormalige huurappartementen zijn liefdevol gerestaureerd en bieden een unieke kans voor echte liefhebbers van de wijk Eixample.

Met een verscheidenheid aan opties voor grootte en lay-out, sommige met uitzicht op de straat en anderen op de rustige binnenplaats, bewaart al deze appartementen de modernistische lucht van het gebouw dankzij hun hoge plafonds, grote ramen en met de hand betegelde mozaïekvloeren.

Eixample Rechts, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Casa Burés ligt op slechts een steenworp afstand van Passeig de Gràcia, het Palau de la Música, Las Ramblas, de voedselmarkt La Boquería, de onlangs gerenoveerde Passeig de Sant Joan, Parc de la Ciutadella en de betoverende wijk Borne in de oude binnenstad van Barcelona. De onlangs vernieuwde OneOcean Port Vell en de stranden van Barceloneta liggen op slechts een korte loopafstand.

Casa Burés is ideaal gelegen om optimaal te genieten van de relaxte levensstijl van Eixample. Restaurants met Michelin-sterren, designercafés, creatieve kunstgalerijen, exquise woonwinkels, onafhankelijke boetieks en exclusieve voedingswinkels liggen allemaal voor de deur.

BCN1964 Prijs op aanvraag Appartement verkocht

Vergelijkbare woningen te koop in Barcelona stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen