Gereserveerd
BCN46574 1.050.000 € Appartement te koop

Excellent 4 Slaapkamer appartement met 22m² terras te koop in Pedralbes, Barcelona

 • Slaapkamers 4
 • Badkamers 2
 • Plattegrond 161m²
 • Terras 22m²

Appartement in een van de meest prestigieuze wijken van Barcelona, met vier slaapkamers, drievoudige oriëntatie en veel natuurlijk licht

Belangrijkste eigenschappen appartement

 • Terras
 • Conciërge service
 • Natuurlijke lichtinval
 • Parkeerplaats
 • Volledig uitgeruste keuken
 • Uitzicht op de stad
 • Exterior
 • Airconditioning
 • Plattegrond 161m²
 • Constructed area 161m²
 • Liveable area 138m²
 • Common Area 173m²

Wat je moet weten over deze appartement

Maak kennis met dit exclusieve luxe appartement te koop met een strategische ligging aan de prestigieuze Joan Obiols-straat, vlakbij het bekende Frankfurt de Pedralbes en het UPC. Deze woning biedt niet alleen wonen, maar ook een verfijnde en praktische levensstijl.

Dankzij de royale oppervlakte van 160 verdeeld over vier slaapkamers en twee badkamers bereikt de woning een perfecte balans tussen privéruimtes en gemeenschappelijke ruimtes. De dubbele oriëntatie zorgt voor uitzonderlijke lichtinval in alle kamers, wat een gezellige en vitale sfeer creëert.

De recente renovatie van het pand vertegenwoordigt een meerwaarde voor het pand, aangezien het een eigentijdse levensstijl en een veilige investering garandeert. Bovendien is bij de prijs een parkeerplaats inbegrepen, een exclusieve service in het stadscentrum die de bewoners meer comfort biedt.

Het interieur, met parketvloeren, straalt elegantie en warmte uit. De keuken op zijn beurt is volledig uitgerust en in perfecte staat, zodat hij wordt gepresenteerd als de functionele kern van de woning, klaar voor gebruik vanaf de eerste dag.

De strategische locatie nabij Diagonal Avenue biedt toegang tot de uitgangen van Barcelona en internationale scholen, evenals het beste culturele, educatieve en recreatieve aanbod in de stad.

Uiteindelijk is dit pand meer dan een huis, omdat het een unieke woonervaring is in een van de meest begeerde delen van Barcelona. Mis de kans niet om uw levensstijl naar een hoger niveau te tillen: neem nu contact met ons op en maak van dit appartement uw luxe verblijfplaats in de stad.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Appartement te koop

Indeling appartement

· Suitekamer

· Natuurpark

· Dubbele oriëntatie

· Grote woonkamer

· Zeezicht

· Airconditioning

· Gasverwarming

· Elektrische zonwering en zonneschermen

· Uitgeruste keuken

· Garage

Pedralbes, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Pedralbes is een van de meest prestigieuze en begeerde gebieden van Barcelona die opvalt door het aanbieden van een luxe woonomgeving met een breed scala aan diensten en infrastructuur. In deze enclave versterkt de aanwezigheid van vooraanstaande internationale scholen de reputatie van deze enclave als de voorkeurskeuze van gezinnen die kwaliteitsonderwijs voor hun kinderen waarderen.

De nabijheid van gerenommeerde universiteiten, zoals het UPC, is een meerwaarde voor wie op zoek is naar hogere onderwijsmogelijkheden. De directe verbinding met Diagonal Avenue vergemakkelijkt de toegang tot belangrijke zakencentra en commerciële gebieden, evenals een breed scala aan restaurants, luxe winkels en vrijetijdsdiensten.

Pedralbes wordt gekenmerkt door zijn grote groene zones en zijn rustige sfeer, met een breed scala aan buitenruimtes voor sport en ontspanning. Bovendien garanderen de directe uitgangen naar Barcelona en de verbinding met andere grootstedelijke gebieden praktische en efficiënte reizen voor bewoners.

Kortom, de combinatie van diensten van hoge kwaliteit, erkende internationale scholen, prestigieuze universiteiten en bereikbaarheid van de hoofdwegen van de stad maken Pedralbes een bevoorrechte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde en praktische levensstijl in Barcelona.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

BCN46574 1.050.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Barcelona stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen