MRS49118 508.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Premià de Dalt, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1.452m²

Fantastisch en ruim perceel met uitzicht op zee te koop in Premià de Dalt, Barcelona.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Dit fantastische perceel is gelegen in een rustige woonwijk in Premià de Dalt, een mediterraan stadje gelegen tussen de zee en de bergen. Premià de Dalt biedt vele diensten en is zeer comfortabel voor gezinnen. Het strand ligt op 10 minuten afstand, het centrum van Barcelona op 25 minuten afstand en bovendien is de toegang tot de snelwegen zeer snel en gemakkelijk.

Het perceel is groot en heeft een oppervlakte van 1452 m², gelegen op het zuidoosten, krijgt daardoor veel zon en biedt uitzicht op zee.

Het perceel is gelegen in een verstedelijkt gebied. Stedenbouwkundige voorschriften staan de bouw toe van een grote eengezinswoning van twee verdiepingen of twee huizen met drie windrichtingen, met een totale bebouwbare oppervlakte van 660 m². De grondbezetting bedraagt 30%.

Neem contact met ons op voor alle informatie en vraag een bezoek aan.

Perceel te koop

Premià de Dalt, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Het perceel is gelegen tussen Premià de Dalt en Vilassar de Dalt, in een rustige woonwijk dichtbij alle voorzieningen, zoals particuliere en openbare scholen, winkels en restaurants. Het ligt ook dicht bij diverse haltes van het openbaar vervoer, 8 minuten van het strand en het treinstation en 25 minuten met de auto van de stad Barcelona.

MRS49118 508.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Maresme Kust

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen