PDA38520 259.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Platja d'Aro, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 923m²

Fantastisch zonnig perceel met zee- en bergzicht te koop in de prestigieuze woonwijk Can Semi, vlakbij het centrum en het strand van Platja d'Aro, aan de Costa Brava.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht op de bergen

Wat je moet weten over deze perceel

Dit prachtige perceel van 700 m² is gelegen in de prestigieuze woonwijk Can Semi, in Platja d'Aro, een van de meest populaire steden aan de Costa Brava.

Het is een vlak perceel, zeer zonnig en met een prachtig uitzicht, ideaal voor het bouwen van een luxe huis vlakbij enkele van de mooiste stranden in de omgeving en alle voorzieningen zoals onder andere gastronomische restaurants, winkels en cafés.

Een huis dat hier wordt gebouwd, zou een prachtige zonnige tuin hebben met een overloopzwembad en uitzicht vanuit elke kamer in het huis. Je zou een luxe woning van 300 m² kunnen bouwen met een begane grond en eerste verdieping, plus een semi-kelderverdieping.

Een prachtige kans voor wie een droomhuis naar zijn zin aan zee wil bouwen.

Perceel te koop

Indeling perceel

  • Perceel van 700 m²

Platja d'Aro, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is zeer goed gelegen in het wooncomplex Can Semi, dat wordt gekenmerkt door zijn prachtige zuidoriëntatie, die de hele dag zon ontvangt, en zijn prachtige uitzicht op de zee en de bergen, en bovendien op 2 kilometer van het centrum ligt. van Platja d'Aro, een van de belangrijkste steden aan de Costa Brava. Platja d'Aro staat bekend om zijn gastronomie, toerisme en nachtleven, maar ook om zijn prachtige stranden.

Dit perceel geniet van alle voordelen van de nabijheid van het centrum van zo'n levendige stad, met allerlei diensten en voorzieningen, zonder de rust op te geven die de natuurlijke omgeving biedt.

PDA38520 259.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Platja d'Aro

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen