PDA46277 300.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Platja d'Aro, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 1.240m²

Fantastisch zonnig perceel met schilderachtig uitzicht op de zee en de bergen, beschikbaar voor verkoop in de prestigieuze woonwijk Can Semi, een gewilde locatie vlakbij het centrum en het strand van Platja d'Aro.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht

Wat je moet weten over deze perceel

Dit prachtige perceel van 1.240 m² is gelegen in de prestigieuze woonwijk Can Semi, in Platja d'Aro, een van de meest populaire steden aan de Costa Brava.

Het perceel is zeer zonnig met prachtig uitzicht, ideaal voor het bouwen van een luxe woning vlakbij enkele van de mooiste stranden in de omgeving en alle voorzieningen zoals gastronomische restaurants, winkels en cafés.

Een hier gebouwd huis zou beschikken over een prachtige zonnige tuin met een overloopzwembad en uitzicht vanuit alle kamers van het huis. Het kan een luxe woning zijn met een begane grond, eerste verdieping en een benedenverdieping.

Een prachtige kans voor wie zijn droomhuis aan zee wil bouwen, afgestemd op zijn of haar voorkeuren.

Er is een kans om het aangrenzende perceel met vergelijkbare afmetingen te verwerven.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Perceel te koop

Extra's

  • Zeezicht
  • Uitzicht op de bergen

Indeling perceel

  • Perceel van 1.240 m²

Platja d'Aro, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is strategisch gelegen in de residentiële ontwikkeling Can Semi, geroemd om zijn uitstekende ligging op het zuiden, waardoor het de hele dag in het zonlicht baadt. Het perceel biedt een schilderachtig uitzicht op zowel de zee als de bergen en is gunstig gelegen op slechts 2 kilometer afstand van het levendige centrum van Platja d'Aro, een belangrijke stad aan de Costa Brava. Platja d'Aro staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes, toeristische attracties, bruisend nachtleven en ongerepte stranden.

Het perceel profiteert van de voordelen van de nabijheid van het bruisende stadscentrum en biedt toegang tot een verscheidenheid aan diensten en voorzieningen, terwijl de rust die de natuurlijke omgeving biedt toch behouden blijft.

PDA46277 300.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Platja d'Aro

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen