POZ49030 990.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Boadilla Monte, Madrid

  • Plattegrond 3.631m²
  • Perceeloppervlakte 3.631m²

Prachtig bebouwbaar land met een project te koop in een onverslaanbaar gebied, in het hart van Valdepastores, in Boadilla del Monte.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Plattegrond 3.631m²

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert met trots deze onverslaanbare investeringsmogelijkheid voor een perceel gelegen in Valdepastores, een bevoorrechte locatie in Boadilla, op zeer korte afstand van Majadahonda.

Wij zijn gevestigd in een van de beste wijken van de gemeente Boadilla del Monte, naast alle toegang tot wegen en aangrenzende gemeenten en op korte afstand van het centrum van de stad. Een van de beste opties als u wilt, is ongetwijfeld wonen in een rustige omgeving, zonder geluidsoverlast, maar dichtbij alle diensten die deze prachtige gemeente biedt.

Wij kunnen u deze uitstekende gelegenheid bieden om een groot vlak en afwikkelbaar perceel te kopen, regelmatig en goed gebruikt, met meer dan 3.600 m². Een perfecte grond om een gepersonaliseerd droomhuis te bouwen, in een privégebied, aangezien het zich in een doodlopende straat bevindt, ver weg van het lawaai.

De regeling van 0,25 maakt een bebouwbaar oppervlak van 25% mogelijk. Om deze reden kunt u bovengronds een villa bouwen met een totale oppervlakte van 900 m² en indien gewenst ook kelderruimte toevoegen. Op het perceel bevindt zich een basisproject voor de bouw van een exclusieve Passiefhuisvilla, met een actueel en modern design. Dit project is aanvaard door de gemeenteraad en overweegt eventuele aanpassingen indien gewenst. Voor meer informatie over dit basisproject kunt u contact met ons opnemen.

Valdepastores heeft uitstekende verbindingen met directe toegang tot de A-6, M-40 en M-503, evenals het pendeltreinstation van de gemeente en het busnetwerk, met een halte op minder dan 5 minuten afstand en directe verbinding naar de hoofdstad van Madrid en andere omliggende gemeenten. Een vertrouwde en aangename omgeving midden in de natuur.

Neem vandaag nog telefonisch of per e-mail contact op met Lucas Fox om een bezichtiging te regelen. Wij werken zeven dagen per week om ons aan te passen aan de behoeften van onze klanten. U kunt ook onze ingehuldigde Lucas Fox Lounge bezoeken aan de Avenida de Europa, 38 in Pozuelo de Alarcón. Zo kunnen wij uw wensen nader analyseren en u helpen bij het vinden van de perfecte woning of investering.

Perceel te koop

Boadilla del Monte, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

Dit land is gelegen in Boadilla del Monte, in een van de meest exclusieve gebieden, de urbanisatie Valdepastores. Het ligt in een natuurlijke omgeving, met overvloedige vegetatie en mediterrane flora. Het is verbonden door de M-500 en M-503, met diverse winkelcentra op loopafstand, waaronder Carralero, El Equinoccio, Centro Oeste en Gran Plaza 2.

De urbanisatie Valdepastores heeft alles wat u nodig heeft: ongelooflijke en uitgestrekte groene gebieden, recreatiecentra, gezondheidsdiensten zoals het Puerta de Hierro-ziekenhuis in Majadahonda en onderwijscentra van topniveau zoals het Colegio Virgen de Europa, op slechts een paar minuten lopen.

Kortom een ideale omgeving voor wie een droomhuis wil creëren, op een rustige, veilige plek en tegelijkertijd vlakbij één van de meest bruisende hoofdsteden van Europa.

POZ49030 990.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Boadilla del Monte

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen