Exclusief aanbod | Alleen bij Lucas Fox beschikbaar
VAL41893 1.100.000 € Villa te koop

Nieuwbouw 7 Slaapkamer villa te koop in Godella / Rocafort, Valencia

 • Slaapkamers 7
 • Badkamers 4
 • Plattegrond 640m²
 • Perceeloppervlakte 1.100m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Godella / Rocafort, Valencia

Belangrijkste eigenschappen villa

 • Plattegrond 640m²
 • Constructed area 640m²

Wat je moet weten over deze villa

Historisch pand uit 1930 te koop op een bevoorrechte locatie in Rocafort. Dit is een van de "Torretas", beroemde 3 chalets met daarop een toren, met veel architectonische charme en gelegen aan de Blasco Ibañez Avenue.

We zijn in de buurt van La Colonia in Rocafort, een unieke omgeving, in deze buurt waar de meest exclusieve huizen in Rocafort zijn gelegen, een groep villa's met een opmerkelijke historische erfgoedwaarde die door de Valenciaanse burgerij werd gepromoot als zomerresidenties in de eerste helft van de 20e eeuw.

Het ligt op één minuut lopen van Plaza de España en vijf minuten van het metrostation. Zo wordt gebruik gemaakt van het voordeel en de rust van het wonen naast een stad, zonder dat u hoeft op te geven dat u over alle voorzieningen beschikt in een geconsolideerde en prestigieuze omgeving.

Het huis op een strategische locatie bevindt zich in het bovenste en centrale deel van de wijk en geniet van een indrukwekkend uitzicht en een onverslaanbare zuidoostelijke oriëntatie. Op heldere dagen zijn op de achtergrond de zeehorizon en de stad Valencia te zien.

Het huis is van oorsprong en moet daarom via een project worden gerehabiliteerd en getransformeerd tot een van de beste herenhuizen in Rocafort, gezien de omvang en locatie van het project.

Het heeft hoofdtoegang via Blasco Ibañez Avenue met de mogelijkheid om op het perceel te parkeren of achtertoegang met overdekte parkeerplaats van Pintor Benlliure op een lager niveau.

De woning is op straatniveau ontwikkeld vanuit Blasco Ibañez met een inkomhal en toegang tot een zeer lichte winterwoonkamer met prachtig terras en bepaalde kamers bezaaid met meerdere slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer met toegang tot hetzelfde terras. Een keizerlijke trap geeft ons toegang tot het onderste deel, terwijl we met een andere toegang krijgen tot het beroemde torentje waar we op twee niveaus een kantoor- of recreatieruimte hebben met het meest spectaculaire uitzicht op Rocafort.

In het onderste gedeelte met toegang tot het perceel waar zich de keuken bevindt met een grote zomerwoonkamer, diverse bijgebouwen en toegang tot een groot zelfstandig perceel met paellerofaciliteiten en aangrenzende kamers.

In totaal 4 badkamers en meerdere slaapkamers afhankelijk van het te ontwikkelen project.

Er is de mogelijkheid om het resultaat van een mogelijke renovatie te visualiseren met een onverslaanbaar architectonisch resultaat bestudeerd door een van de beste kantoren in de stad Valencia, waar meer dan 750 m2 kan worden gematerialiseerd. Mogelijkheid tot onmiddellijke start van de werken.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Villa te koop

Indeling villa

Begane grond

 • Ontvanger
 • zomer woonkamer
 • Badkamer
 • Slaapkamer
 • Slaapkamer
 • Hoofdslaapkamer met eigen badkamer en kleedkamer
 • Trap naar het lagere niveau
 • Trap naar het torentje
 • buiten terras

Begane grond

 • winterkamer
 • grote keuken
 • Slaapkamers en diverse kamers
 • Uitgang naar het terras met overdekte parkeerplaats en een grote paellero

Godella / Rocafort, Valencia: Omgeving en ligging van de woning

Rocafort is een charmante gemeente op 7 minuten van de stad Valencia en biedt tal van voordelen voor wie op zoek is naar een mooie, rustige en veilige plek, een ideale plek om te wonen.
Met een koninklijke geschiedenis die teruggaat tot koninklijke tijden, was Rocafort de plek die de Valenciaanse bourgeoisie aan het begin van de 20e eeuw uitkoos om hun zomerresidenties op te zetten, een groep villa's met een beruchte historische erfgoedwaarde rond de Blasco Ibañez-laan. Calle Pintor Benlliure, bekend als de buurt van La Colonia.
De promotors, voornamelijk zakenlieden, artsen, apothekers en industriëlen, huurden beroemde architecten uit die tijd in, zoals Goerlich, Cortina, Gomez-Davó en Peset Aleixandre om hun eigen stempel en stempel te drukken op een aantal prachtige en mooie herenhuizen, historische architectuur, die vandaag de dag ze blijven samen met een geconsolideerde vegetatie.
De strategische ligging van Avenida Blasco Ibañez was de gekozen enclave, het is geen toeval, de 42 meter boven de zeespiegel stelt het in staat om te profiteren van de oostenwind en geeft de voorkeur aan het uitzicht op een landelijke omgeving met boomgaarden en boerderijen.
De levensstijl van Rocafort is een gezonde en natuurlijke levensstijl, de met bomen omzoomde lanen, de laagbouw, de parken zoals de Plaza de España en de winkels in de buurt bieden de perfecte omgeving om als gezin ten volle te leven. omgeving wordt gecombineerd met het comfort van alle stedelijke diensten en voorzieningen, waaronder een metrostation.
Bovendien onderscheidt Rocafort zich door zijn uitstekende educatieve aanbod met prestigieuze internationale scholen in de buurt en onderscheidt het zich door zijn gevarieerde culturele en sportieve aanbod, dat zijn bewoners uitnodigt tot eindeloze activiteiten en evenementen voor alle smaken en leeftijden. Geniet van een perfecte balans tussen levenskwaliteit, comfort, architectuur, geschiedenis en natuur in Rocafort.

VAL41893 1.100.000 € Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Godella / Rocafort

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen