Barceloneta

Huizen en appartementen te koop en te huur in Barceloneta

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanje

Selectie van woningen aan de Barceloneta

Het assortiment onroerend goed in Barceloneta, voor korte en lange termijn, bevindt zich in het beste deel van de stad. De oude lanen van de stad staan vol met modernistische gebouwen uit het jaar 1800. Er is een mooi ontworpen markt in Barceloneta met verse groentes, vis en vlees. Bovendien is het op loopafstand van enkele van de beste vis- en paellarestaurants van de stad. Maar toch zijn de schone veilige stranden en de prachtige zee boulevard die loopt naar Vila Olimpic het meest bekend.

Alle appartementen in Barceloneta zijn dicht bij de metro, trein en bus verbindingen. Het gebied is gevuld met supermarkten en plaatsen waar verse producten te vinden zijn. Je treft er de beste restaurants, tapasbars en plekken om de avond te spenderen. Er zijn voldoende apotheken, medische centra, een plaatselijk ziekenhuis, scholen en maatschappelijke dienstverlening.

De boulevard van Barceloneta biedt het hele jaar door een prachtig uitzicht over de stranden. De boulevard werd in 1992 gerestaureerd en opnieuw gemaakt voor de Olympische Spelen van Barcelona. Aan de ene kant van de boulevard staat het iconische W Hotel. Langs de boulevard staan verschillende prachtige beelden. Met stukken van onder andere; de modernistische gekroond Torres de les Aigues, Manel Brullet en Albert de Pineda Biomedical Research Park en de Frank Gehry Peix (Vis beeldhouwkunst).

Onze luxe huur appartementen in Barceloneta zijn beschikbaar voor korte en lange termijn lease. Lucas Fox heeft een selectie van prachtig gerenoveerde appartementen met moderne meubels en accessoires met behoud van klassieke elementen, zoals houten balken daken en sierlijke modernistische kroonlijsten. Veel van de restauraties hebben gezorgd voor meer open ruimtes en meer licht dat binnenkomt.

Barceloneta is de ideale wijk om te investeren in vastgoed en te profiteren van het toerisme. Veel reizigers zoeken naar een verblijf in Barceloneta tijdens een bezoek aan de stad. De stranden in Barceloneta zijn geliefd bij mensen over de hele wereld. Een bezoek aan het strand is voor veel toeristen die de stad bezoeken een prioriteit. Hierdoor hebben de vakantieappartementen in Barceloneta een stabiele huuropbrengsten.

Bekijk de selectie onroerend goed in Barceloneta. Wil je kopen, huren of verkopen neem dan contact op met een van onze makelaars. Zij hebben voor u een selectie van de beste Barceloneta appartementen die zijn aangepast aan uw individuele behoeften.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now