Eixample Links

Selectie van woningen aan de Eixample Links

Eixample Links of Eixample Esquerra zoals het in het Catalaans bekend staat is een exclusieve wijk in het centrum van Barcelona. Het is dicht bij de meeste top restaurants, internationale scholen en chique winkels aan de Avenida Diagonal.

Dit centraal gelegen gebied in Barcelona net aan de linkerkant van de elegante Passeig de Gracia heeft prachtige bars en designer winkels. In Eixample Esquerra bevindt zich de homo-wijk van Barcelona, die zich uitstrekt tot de straten van Balmes, Gran Via en Compte d'Urgell en Arago. Terwijl het avondleven vrij rustig is, bevindt Eixample Esquerra zich toch op een steenworp afstand van de oude binnenstad, waar bezoekers worden overspoeld met restaurants en bars. De zonnige straten van Eixample Esquerra zorgen voor een aangename afwisseling met de kronkelende schaduwrijke straatjes van de oude binnenstad.

De luchthaven van Barcelona is gemakkelijk in 20 minuten te bereiken via de nabijgelegen ringweg Ronda de Dalt. Hierdoor is het ideaal voor de internationale klant die op zoek is naar een moderne uitvalsbasis in de stad Barcelona.

Lucas Fox heeft een uitgebreid aanbod panden te koop en te huur in Eixample Esquerra.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now