El Raval

Huizen en appartementen te koop en te huur in El Raval

Lucas Fox Barcelona

Passeig de Gràcia 78, Principal 2º
08008 Barcelona
Spanje

Selectie van woningen aan de El Raval

De appartementen die te koop zijn El Raval behoren tot de eerste volledig gerenoveerd woningen en bevinden zich in een van de meest kleurrijke wijken van de stad. Er zijn ook een aantal panden die vernieuwing nodig hebben en voor een gereduceerde prijs gekocht kunnen worden. Na de renovatie kunnen deze panden, op deze gewilde locatie, hun waarde als luxe vastgoed pas echt omarmen.

Lucas Fox heeft een selectie van appartementen die voor korte of lange termijn gehuurd kunnen worden in El Raval, Barcelona. In de penthouse suites en in de appartementen met terrassen en balkons kunt u pas echt genieten van het prachtige uitzicht en de energie van de stad.

El Raval heeft een bewogen geschiedenis gehad en ook nu is er weer een enorme verandering in de straten en steegjes te zien. Met een mix van migratiegolven uit Marokko, Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Pakistan en India heeft het gebied een diverse uitstraling. De wijk heeft recent een aantal hervormingen ondergaan waardoor onder andere de veiligheid is verbeterd, nieuwe paden voor voetgangers zijn aangelegd en is het plein verbouwd. Deze ontwikkelingen hebben geholpen met de verbetering van het gebied. Door de hervormingen kon er een nieuwe golf van restaurants, boetiekjes en ateliers aan de buurt worden toegevoegd.

El Raval zit achter de wereldberoemde La Boqueria markt en strekt zich helemaal uit tot Eixample Izquierda en Sant Antoni barrio. In de wijk El Raval staan enkele van de meest bezochte hedendaagse bezienswaardigheden van de stad, waaronder het Museum van Hedendaagse Kunst (MACBA) en het Hedendaagse Cultureel Centrum van Barcelona (CCCB).

Reizigers geven het hele jaar door de voorkeur aan een verblijf in de wijk El Raval met zijn bruisende nachtleven en de constante stroom van internationale bezoekers. Daarom is El Raval een ideale locatie voor investeringen. Het huurrendement van vastgoed in Barcelona is een van de hoogste van Spanje en El Raval is voor korte verblijven een van de meest gewilde locaties.

Bekijk hier het aanbod van koop en huur vastgoed in El Raval of raadpleeg onze Lucas Fox medewerkers voor meer informatie.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now