Vallvidrera / Tibidabo

Selectie van woningen aan de Vallvidrera / Tibidabo

De luxe woningen in Vallvidrera zijn gevestigd in een van de meest rustige en pittoreske wijken van Barcelona. Vanaf de top van de Collserola heuvels hebben de huizen en villa's in Vallvidrera een panoramisch uitzicht over de stad Barcelona.
Vallvidrera vastgoed wordt omringd door het Collserola National Park, waardoor het gebied een gevoel van rust en stilte geeft terwijl het centrum van de stad op steen worp afstand is. Het nationale park heeft uitstekende wandel- en mountainbike routes. De luchthaven ligt op slechts 15 minuten afstand.

Huizen te koop in Vallvidrera zijn geschikt voor gezinnen die hun kinderen in een dorpse omgeving willen laten opgroeien maar waar ze wel kunnen profiteren van alle gemakken van de stad. Er zijn huizen, villa's, herenhuizen en appartementen te koop en te huur in Vallvidrera. Bijna altijd hebben ze een eigen zwembaden, terrassen, balkons, goed aangelegde tuinen, beveiligde parkeerplaatsen en een beveiligde toegangspoort.

De appartementen in Vallvidrera zijn vaak groter en recenter gebouwd en velen hebben een duplex lay-out.

In Vallvidrera zijn veel traditionele winkels en restaurants. De lokale markt straalt een gevoel van gemeenschap uit en het is makkelijk vriendschappen met andere internationale families te sluiten. Vallvidrera vastgoed ligt dicht bij internationale scholen en privé gezondheidsvoorzieningen.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now