Jávea

Selectie van woningen aan de Jávea

Huizen en appartementen te koop in Jávea

Jávea, de "parel van de Costa Blanca", is een prachtige havenstad gelegen aan de oostkust tussen Valencia en Alicante. Het uitzicht op de Montgó berg blokkeert de koude wind in de winter en laat de zachte mediterrane bries passeren tijdens de zomermaanden, waardoor er het hele jaar door een ideaal klimaat heerst. Het is geen wonder dat Jávea zo populair is bij internationale bewoners die op zoek zijn naar blauw water en zandstranden. Elke ochtend wakker worden met een adembenemend uitzicht vanaf uw balkon, genieten van de zon en met uw gezin op de golven jagen kan ook voor u een realiteit worden.

Omdat zoveel mensen ervoor kiezen om naar Jávea te verhuizen, zal integreren in de maatschappij geen probleem zijn. Engels sprekende artsen, tandartsen en specialisten zijn beschikbaar, en de vriendelijke expats en de lokale bevolking zijn gastvrij. De omgeving is veilig en rustig, met voorzieningen zoals winkels, restaurants en gezondheidsdiensten op loopafstand. Als u kinderen heeft, kunt u gebruik maken van de parken, sportclubs en internationale scholen. Lucas Fox biedt een scala aan luxe woningen te koop of te huur in Jávea.

U kunt ervoor kiezen om te verhuizen naar een van onze ruime huizen te koop langs de kust en genieten van het uitzicht vanaf uw terras. Het strand is het levendigste deel van Jávea, met tal van restaurants, bars en winkels. U kunt ook kiezen voor een appartement dichter bij de historische oude stad, waar u een rustige wandeling kunt maken door de middeleeuwse straatjes, de Sant Bertomeu kerk kunt bezoeken en van een drankje kunt genieten.

Een moderne luxe villa omgeven door groene heuvels in het Montgó gebied is misschien meer naar uw smaak, voorzien van een zwembad, kelder en buitenkeuken.
Waar u ook gaat wonen of investeren, u zult een uitstekende beslissing nemen. Met zijn levendige sfeer, veel te doen, waaronder een scala aan watersporten in de zomer en enkele van de beste zeevruchten in Spanje, is Jávea de definitie van het paradijs.

 

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now