Golden Mile

Huizen en appartementen te koop en te huur in Golden Mile / Marbella Centre

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanje

Selectie van woningen aan de Golden Mile

Dit exclusieve gebied dat bekend staat als de Golden Mile van Marbella. Hier staan enkele van de regio's meest indrukwekkende villa's en landgoederen. De Golden Mile begint aan de westelijke rand van Marbella stad en strekt zich uit tot Puerto Banus.

In de tweede helft van de 20e eeuw werd het gebied populair bij Europese vorsten, Saoedi-Arabische royalty (King Fahd) en internationale filmsterren (Sean Connery).

Het hart is het 5-sterren hotel Puente Romano, gelegen aan het strand en met weelderige rijpe tuinen. De Golden Mile is nog steeds populair onder de beroemdheden (Dolph Lundgren en George Clooney) en Internationale voetballers (Ruud Van Nistelrooy).

Aan weerszijden van de Golden Mile zijn een aantal hele exclusieve designer Villa's, luxe appartementen en herenhuizen aan het strand. In de omgeving zijn fantastische restaurants (Villa Tiberio, Da Bruno, Suite del Mar), privé kunstgaleries en populaire cafés.

Wij bieden op maat gemaakte vastgoed diensten zodat elke koper die iets zoekt op de Golden Mile een persoonlijke lijst met vastgoed aangeboden krijgt.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now