Puerto Banus

Huizen en appartementen te koop en te huur in Puerto Banus

Lucas Fox Marbella

Urb. La Alzambra, Local 2
29660 Nueva Andalucia, Marbella
Spanje

Selectie van woningen aan de Puerto Banus

Puerto Banús is een internationaal geprezen jachthaven gelegen in het gebied Nueva Andalucia in het zuidwesten van Marbella, net voor San Pedro de Alcantara. Het is een schilderachtige locatie met bergen achter de Middellandse Zee. Er is een breed assortiment van exclusieve winkels en de mogelijkheid om te genieten van heerlijke eetgelegenheden. Door de jaren heen is de haven enorm gegroeid en is nu voorzien van een casino, winkelcentrum, mariene observatorium en een bioscoop.

Nueva Andalucia is een internationale woonwijk met diverse beroemde golfbanen. De meest bekende zijn Las Brisas Golf, Los Naranjos Golf en Aloha Golf. Nueva Andalucia heeft veel winkels, restaurants, bars en is bijzonder levendig doordat veel bewoners het hele jaar door blijven.

'S Nachts wordt Puerto Banús een levendige plek en draait het veel om zien en gezien worden. Ook is het de perfecte plek om de duurste jachten en auto's te spotten. Puerto Banús is de thuisbasis van een aantal van de meest exclusieve en levendige strand clubs zoals Ocean Beach en Sala strand (Voorheen Buddha Beach). Het onroerend goed in dit gebied bestaat voornamelijk uit villa's en appartementen. Vooral bij de Las Brisas golf kan je luxe villa's vinden. Op de top van Nueva Andalucia vindt men Magna Marbella, een populaire luxe appartementen ontwikkeling met een 9 holes golfbaan.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now