Exclusief aanbod | Alleen bij Lucas Fox beschikbaar
ALI48762 850.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Playa Muchavista, Alicante

  • Perceeloppervlakte 2.000m²

Prachtig land van 2000 m² met 90 meter gevel, perfect gelegen op 10 minuten lopen van het Muchavista-strand in La Font, San Juan de Alicante

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Natuurlijke lichtinval

Wat je moet weten over deze perceel

Dit exclusieve perceel van 2000 m2 te koop in de wijk La Font van Alicante, vlakbij het strand van Muchavista, is een ideale gelegenheid voor investeerders. Met een gevel van bijna 90 meter lang en directe toegang vanaf de straat biedt dit perceel buitengewone mogelijkheden voor de bouw van drie luxe villa's.

Gelegen in een begeerde en rustige omgeving, kunt u met dit land de uitbreiding optimaal benutten om drie exclusieve eigendommen te ontwikkelen, elk met zijn eigen stijl en gepersonaliseerd ontwerp. Met een prachtig panoramisch uitzicht en een bevoorrechte locatie vlakbij de zee, zouden deze chalets zeer aantrekkelijk zijn voor mensen die aan de Costa Blanca willen wonen met luxe voorzieningen.

Bovendien zorgen de nabijheid van het Muchavista-strand en de lokale voorzieningen voor een grote vraag naar zowel de verkoop als de verhuur van deze eigendommen zodra ze voltooid zijn. Dit is een unieke kans voor investeerders die hun rendement willen maximaliseren in een van de meest gewilde gebieden van Alicante.

Mis de kans niet om dit land te verwerven en er een lucratief investeringsproject van te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak uw ambities op de vastgoedmarkt aan de Costa Blanca werkelijkheid!

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Perceel te koop

Indeling perceel

  • 2000m2 grond
  • 90m2 gevel
  • Zwembad
  • Opslagruimte

Playa Muchavista, Alicante: Omgeving en ligging van de woning

Het perceel ligt op een steenworp afstand van het grote Muchavista-strand, in een rustige buurt met alle voorzieningen: supermarkten (Lidl, Carrefour), restaurants, bars, sportscholen, onder andere.

Het is zeer goed verbonden met de tram en de nationale weg N-332 om rechtstreeks naar het centrum van Alicante, El Campello of Benidorm te gaan. Ook het beroemde Franse Lyceum ligt op slechts 5 minuten rijden, evenals andere servicescholen.

Deze buurt is ideaal voor gezinnen of voor wie wil genieten van een rustige levensstijl dichtbij alle voorzieningen.

ALI48762 850.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Playa Muchavista

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen