MRS48951 530.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Premià de Dalt, Barcelona

  • Perceeloppervlakte 1.517m²

Fantastisch perceel met vrij uitzicht op de zee en de bergen te koop in Premià de Dalt

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Het perceel is gelegen in een woonwijk tussen Premià de Dalt en Vilassar de Dalt, mediterrane steden gelegen tussen de zee en de bergen. Premia de Dalt biedt ook veel diensten en is zeer comfortabel voor gezinnen. Het strand ligt op 10 minuten afstand, het centrum van Barcelona op 25 minuten afstand en bovendien is de toegang tot de snelwegen zeer snel en gemakkelijk.

Het perceel heeft een oppervlakte van 1.517 m² en is gelegen op het zuidoosten, krijgt daardoor veel zon en biedt vrij uitzicht op de zee en de bergen.

Het perceel is gelegen in een verstedelijkt gebied. Stedenbouwkundige voorschriften staan de bouw toe van een grote eengezinswoning van twee verdiepingen of twee huizen met drie windrichtingen, met een totale bebouwbare oppervlakte van 660 m². De grondbezetting bedraagt 30%.

Neem contact met ons op voor alle informatie en vraag een bezoek aan.

Perceel te koop

Premià de Dalt, Barcelona: Omgeving en ligging van de woning

Het perceel is gelegen nabij het centrum van Premià de Dalt, met alle voorzieningen, zoals particuliere en openbare scholen, winkels en restaurants, sportcentra, in een rustige woonwijk. Het ligt ook dicht bij diverse haltes van het openbaar vervoer, 8 minuten van het strand en het treinstation en 25 minuten met de auto van de stad Barcelona.

MRS48951 530.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Maresme Kust

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen