In prijs verlaagd
LFS5543
1.100.000 €
Perceel Te koop
LFS5543
1.100.000 €
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Terramar, Barcelona

 • Perceeloppervlakte 1.261m²

Bouwperceel te koop met uitzicht op zee, gelegen in de exclusieve ontwikkeling van Can Girona bij Sitges. Groot perceel, geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad van ongeveer 500m²

Dit grote bouwperceel te koop is gelegen in de exclusieve ontwikkeling van Can Girona, dichtbij Sitges .
Het perceel biedt uitzicht op zee en heeft toestemming om een ​​huis met 2 verdiepingen te bouwen met parkeergelegenheid en een zwembad van ongeveer 500m² in totaal plus een kelder en bijgebouwen.
Het kan ook worden gecombineerd met het aangrenzende perceel voor een grotere build.
Can Girona is een van de meest prestigieuze ontwikkelingen in de buurt van Barcelona. Er is 24-uurs beveiliging en de ontwikkeling ligt naast de golfbaan Terramar en het 5 * Dolce Sitges hotel.

Eigenschappen

 • Zeezicht

  Extra's

  - Zeezicht
  - Groot perceel geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad
  - Gelegen in de prestigieuze ontwikkeling van Can Girona, dicht bij Barcelona
  - 24 uur beveiliging
  - Dicht bij de golfbaan Terramar

  Indeling

  - Groot perceel met uitzicht op zee geschikt voor een huis met 2 verdiepingen met parkeerplaats en een zwembad

  Ligging

  Can Girona wordt beschouwd als een van de meest exclusieve ontwikkelingen in de buurt van Sitges, de luchthaven en Barcelona. Het heeft 24 uur per dag beveiliging en bevindt zich net buiten het 5 * Dolce Sitges hotel en biedt uitzicht op de golfbaan van Terramar.
  Sitges is een kleine stad ongeveer 40 km ten zuidwesten van Barcelona, ​​die wereldwijd bekend staat om zijn filmfestival en carnaval. Het bevindt zich in een prachtige omgeving tussen de heuvels van het omliggende natuurpark Garraf en de Middellandse Zee. Sitges staat bekend om zijn populaire stranden, gastronomie, uitgaansgelegenheden, golfbanen, jachthavens en historische locaties.
  Sitges staat bekend als het St Tropez van Spanje en Lucas Fox biedt het volledige assortiment van onroerend goed te koop van luxe villa's met zwembaden en uitzicht op zee in de ontwikkelingen van Vallpineda, La Levantina, Montgavina, Quint Mar en Santa Barbara, en huizen en eerste lijn herenhuizen in de stranden van Terramar en Vinyet, tot hoogwaardige appartementen en penthouses in het centrum van Sitges en high-end ontwikkelingen zoals Parc del Mar.
  Sinds het einde van de 19e eeuw is Sitges een toevluchtsoord voor kunstenaars en schrijvers en het blijft een dynamische culturele oase, die zijn economie baseert op toerisme en cultuur.
  De focus op hoogwaardige infrastructuur en accommodatie op hoog niveau heeft Sitges omgevormd tot een eersteklasbestemming waardoor het vastgoed in Sitges een goede langetermijninvestering in onroerend goed is.
  Sitges is een zeer internationale stad. Bijna 35% van de inwoners komt uit Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Scandinavië en veel van hun kinderen gaan naar de internationale scholen. Een belangrijke reden voor de populariteit van onroerend goed in Sitges bij buitenlandse kopers is de nabijheid van de stad Barcelona via de weg en de trein en naar de internationale luchthaven van Barcelona.
  Bekijk meer woningen te koop in Sitges

  LFS5543
  1.100.000 €
  Perceel Te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Sitges

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst