TAR46048 540.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Urb. de Llevant, Tarragona

  • Perceeloppervlakte 772m²

Stedelijk perceel van 770 m2 te koop voor de bouw van een eengezinswoning op een bevoorrechte locatie in Antibes Els Cossis in Tarragona.

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit uitzonderlijke perceel bebouwbare grond, met een oppervlakte van 770 m². Dit perceel is gelegen op een benijdenswaardige locatie, aan een verlichte en geplaveide straat, in de urbanisatie Antibes-Els Cossis in de stad Tarragona.

Dankzij de grootte van de grond kan een bouwproject van maximaal 385m2 worden ontwikkeld voor een grote eengezinswoning met privétuin.

Het perceel is strategisch gelegen op slechts een paar minuten lopen van het beroemde strand van l'Arrabassada, waardoor het een onverslaanbare optie is voor diegenen die het gemak van het stadsleven willen combineren met toegang tot een strandomgeving aan de kust, en in de stad Tarragona zelf.

Mis de kans niet om dit afwikkelbare perceel te verwerven op een locatie in constante groei en ontwikkeling, om uw ideale huis te bouwen en uw project uit te voeren op dit perceel dat eindeloze mogelijkheden biedt.

Voor meer informatie of details kunt u gerust contact met ons opnemen.

Perceel te koop

Urbanitzacions de Llevant, Tarragona: Omgeving en ligging van de woning

De Vall de l'Arrabassada, gelegen in de provincie Tarragona, Catalonië, is een unieke hoek die de majesteit van de natuur combineert met de rijkdom van culturele traditie. Deze geografische enclave, gelegen aan de voet van het Littorale Kustsysteem, is lange tijd een toevluchtsoord geweest voor diegenen die op zoek zijn naar een diepe verbinding met de natuurlijke schoonheid en het historische erfgoed van de regio.

TAR46048 540.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Urbanitzacions de Llevant

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen