El Born

Selectie van woningen aan de El Born

De wijk El Born maakt deel uit van de Ciutat Vella (oude stad) van Barcelona maar heeft wel zijn eigen karakter. Dit is een van de meest gewilde gebieden voor het kopen of huren van onroerend goed. Vooral onder de internationale toeristen en inwoners die genieten willen van alles wat de stad te bieden heeft.

In dit gebied woont een grote expat gemeenschap, zij hebben behoeften aan een familie lifestyle. Het gebied heeft een aantal goede scholen en grenst aan Parc de Ciutedella, een populair park voor gezinnen en kinderen van internationale scholen. Het gebied heeft vele kleine kleding winkeltjes en een overvloed aan live muziek, tapasbars en eetgelegenheden. De wijk Born is ook populair bij bedrijfseigenaren doordat het een internationaal gevoel geeft plus het feit dat de kantoorruimtes van Eixample-right en het centrum gemakkelijk te breiken zijn vanaf hier.

Woningen in El Born zijn aan de ene zijde omgeven door het centrum van de Oude Stad en aan de andere zijde Barceloneta, dat aan het strand ligt, beiden op wandelafstand bereikbaar. El Born is tevens uitgerust door een goed transport netwerk die gemakkelijke toegang verleend tot de luchthaven, een regionaal treinverkeer in Estació de França en een uitgebreid bus en trein systeem die El Born doorkruist

Lucas Fox biedt een breed portfolio vastgoed te koop aan in El Born , inclusief vastgoed dat helemaal gerenoveerd is met behoud van de charmante eigenschappen, ruwe stenen muren, kamer-hoge ramen die leiden naar terrasjes en balkonnetjes met versierde ornamenten die behouden zijn tijdens de renovaties en er voor zorgen dat er meer licht en ruimte gecreëerd wordt.     

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now