Geselecteerde woning in Sevilla

Woningen te koop in Sevilla

Lucas Fox biedt een breed scala aan luxe onroerend goed te koop in Sevilla. Veel van onze huizen zijn te koop in het historische centrum en de omliggende wijken (Triana, Los Remedios, Porvenir en Nervión), de meest exclusieve gebieden van de oude binnenstad van Sevilla, waar alle diensten gemakkelijk beschikbaar zijn.

Sevilla is een internationale bestemming in Zuid-Spanje en de hoofdstad van Andalusië, waar cultuur, gastronomie en het unieke licht van de stad dit tot een van de beste plaatsen ter wereld maken om te wonen. Lucas Fox biedt een uitstekende selectie van luxe onroerend goed te koop in Sevilla en de omliggende gebieden, met inbegrip van appartementen in het historische centrum van de stad, maar ook grote landbouw-en jacht landgoederen en paarden op het Andalusische platteland.

Sevilla, gelegen aan de oevers van de rivier Guadalquivir, is de hoofdstad en grootste stad van de autonome gemeenschap van Andalusië. De oude binnenstad, de op twee na grootste van Europa, bevat drie UNESCO Werelderfgoederen: El Real Alcázar de Sevilla, een van de oudste paleizen van Europa, de Catedral de Sevilla en het Archivo General de Indias. Begrensd door de prachtige Jardines de Murillo en El Real Alcázar, Santa Cruz is de voormalige Jste wijk van Sevilla.

Jacht- en ruiterpanden te koop in Sevilla
De jacht landgoederen zijn voornamelijk gelegen in het westen en het noorden, waar de "caza mayor" reserve El Coto del Águila is gelegen. Paardrijden eigenschappen zijn voornaoodse wijk van de middeleeuwse stad, met zijn labyrint van smalle straatjes, witgekalkte huizen, oude paleizen en charmante pleinen, Santa Cruz is de mooimelijk beschikbaar in het zuiden, in of nabij gebieden zoals Aguadulce, de thuisbasis van raszuivere Spaanse paarden.

Sevilla heeft een aangenaam mediterraan klimaat en is een van de warmste steden van Europa, met een gemiddelde temperatuur gedurende het hele jaar van 18°C en zomertemperaturen tot 40°C.

Google map

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis taxatie van een van onze specialisten.

Gratis woning taxatie

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst