GIR34622 580.000 € Landhuis te koop

Landhuis te koop in Alt Empordà, Girona

  • Plattegrond 1.300m²
  • Perceeloppervlakte 10,9ha

Set van twee 17e-eeuwse boerderijruïnes en een oude te restaureren schuur in Alt Empordà, Girona, op de top van een heuvel met prachtig uitzicht.

Belangrijkste eigenschappen landhuis

  • Uitzicht op de bergen
  • Plattegrond 1.300m²

Wat je moet weten over deze landhuis

Architectonisch complex bestaande uit de ruïnes van 2 boerderijen en een grote schuur, voor uitgebreide renovatie, gelegen op de top van een heuvel met een spectaculair uitzicht.

De oorsprong van dit pand gaat terug tot de 17e eeuw en het heeft nog steeds zijn oorspronkelijke essentie behouden en biedt de mogelijkheid om een uniek renovatieproject te ontwikkelen dat is afgestemd op de behoeften van de koper, van de transformatie tot een groot familiehuis tot de conversie naar een plattelandstoerisme zaken, en zelfs een hotel.

Mogelijkheid om een aangrenzend perceel landbouwgrond van 8,6 hectare te kopen, wat het pand zeer goed zou aanvullen.

Landhuis te koop

Indeling landhuis

  • 2 boerderijen
  • Grote schuur

Alt Empordà, Girona: Omgeving en ligging van de woning

Onovertroffen locatie midden in de natuur maar goed verbonden en op slechts 15 minuten van Figueres, de hoofdstad van de regio, waar naast alle diensten het hele jaar door het Dalí Theater-Museum is, evenals andere toeristische attracties zoals de Sant Ferran Castle en vooral een historisch centrum vol musea, winkels en gezellige pleintjes.

Heel dicht bij Figueres ligt de emblematische Costa Brava vol baaien met turquoise wateren en kustpaden, grote steden zoals Girona en enkele van de mooiste steden in Catalonië, zoals Cadaqués.

GIR34622 580.000 € Landhuis te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Alt Empordà

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen