Nueva Andalucía

Selectie van woningen aan de Nueva Andalucía

Onroerend goed te koop in Nueva Andalucía, Marbella

Nueva Andalucía is het grootste woongebied in de gemeente van Marbella. Gecreëerd eind zestiger jaren tegelijkertijd met de bouw van de luxe jachthaven, zijn Puerto Jose Banús, Nueva Andalucía de ideale residentiële begeleiding geworden van deze betoverende en wereldberoemde haven.

Het gebied biedt een ontspannen groenbladige, provinciale, luxe levensstijl voor een grote verscheidenheid aan nationaliteiten. Marbella is een populaire locatie voor het gehele jaar met brede, door bomen omzoomde lanen en fantastische villa’s. Nueva Andalucía is niet zoals andere delen van de Costa del Sol, een toeristisch gebied. Gezien de nabijheid van Marbella en omgeving, genieten de bewoners van het dichtbij zijn van alles wat ze willen en ver genoeg weg van alles wat ze niet willen!

Nueva Andalucía bevat een wijde selectie van luxueus onroerend goed binnen zijn grenzen. Prijzen variëren van €500.000 tot €3 miljoen. Er zijn diverse stijlen inclusief eigentijdse en klassieke, individuele Mediterrane villa’s, nieuwgebouwde penthouses en ruime appartementen gelegen in exclusieve afgesloten nieuwbouw.

Het uitgebreide aanbod van onroerend goed en de residentiële charme maken dit gebied zeer populair bij internationale kopers. De groene, provinciale uitstraling is ontspannen en heeft een landelijke uitstraling, maar er zijn genoeg winkels, boetieks en vele geweldige restaurants met diverse culinaire stijlen.

In het gebied zijn er tevens een aantal Tennis en Padel Clubs, met de tennisclub van Manolo Santana als een van de bekendste. Padel is een zeer plezierige mix van squash en tennis, gespeeld in ommuurde banen en een populair en zeer sociaal tijdverdrijf voor iedere leeftijd. Paardrijden wordt ook veel gedaan, genietend van de vreedzame natuur van het gebied.

Nueva Andalucía kan in twee delen worden opgedeeld, West en Oost. De Oostelijke kant profiteert van geweldig groen en hier vindt u villa’s en appartementen van hoge kwaliteit. Aangezien het gebied golft, is het mogelijk om op sommige plekken te genieten van de spectaculaire uitzichten over de zee. Elegante nieuwbouw, zoals La Cerquilla of Los Olivos, met hun mooie individuele luxe villa’s, of Aloha Hill Club zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een permanente woonplek.

Nieuwe luxe nieuwbouw is ook beschikbaar in Nueva Andalucía, zoals de 9 Lions – deze zijn van de hoogst mogelijk kwaliteit in zeer gewilde gebieden. Dit is het ultieme qua modern ontwerp vanaf een veilige, goed verbonden locatie. Het is een in populariteit toenemende plek voor gezinnen met kinderen die ervoor kiezen om in Nueva Andalucía te gaan wonen omdat het in de buurt is van een aantal tweetalige internationale scholen.

Puerto Banús zelf is een zeer bekende bestemming, bezocht door meer dan 5 miljoen mensen per jaar. Beroemd om zijn aantrekkingskracht op de jetset en toeristen is het een paradijs voor design liefhebbers en een geweldige plek om beroemdheden en rijkelui te bekijken. Onroerende goed dat te koop is in Puerto Banús wordt voornamelijk gekocht als vakantiehuis of om te verhuren gedurende de zomer aan toeristen uit de gehele wereld. Zijn stijlvolle reputatie en het bruisende nachtleven betekenen dat de haven voor een groot deel van het jaar druk bezet is.

Nueva Andalucía is de perfecte woonwijk, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een veilige, goed verbonden locatie aan de Costa del Sol. Met een verscheidenheid aan onroerend goed om uit te kiezen en een geweldige atmosfeer, is het gebied vaak de eerste keuze voor degenen die willen verhuizen.

Of u nu op zoek bent naar een villa of een appartement, Lucas Fox biedt eersteklas, onafhankelijk advies bij het kopen van onroerend goed in Nueva Andalucía.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now