Woningen

Bij Lucas Fox bieden we luxe vastgoed te koop en te huur aan op de beste locaties in Spanje en Portugal.

We hebben de meest spectaculaire penthouses, huizen, villa's, jachtterreinen, kastelen en paleizen geselecteerd op de meest exclusieve locaties van Spanje. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Barcelona bieden we de meest exclusieve woningen aan, variërend van prestigieuze herenhuizen, villa's, appartementen en penthouses. Wij bieden ook vastgoed aan in de zones rondom Barcelona, zoals de kust van de Maresme, in Sitges en in Sant Cugat. 

Het kantoor van de Costa Brava beheert huizen, villa's en appartementen met zeezicht aan de Costa Brava. Ook bieden wij vastgoed te koop aan in de provinicie Girona, zoals landgoederen (masias), golf villa's en herenhuizen.

In onze portfolio Ibiza woningen staan de meest prachtige woningen van Ibiza, variërend van moderne villa's tot mediterraanse finca's.

Ons kantoor in Mallorca biedt de beste penthouses, appartementen, masias en de meest uitzonderlijke landgoederen met zeezicht aan. 

Het kantoor van Lucas Fox in Portugal verhuurt en verkoopt vastgoed in Lissabon, Cascais & Estoril. Wij bieden ook villa's aan in de Algarve. 

De commerciële afdeling van Lucas Fox biedt kantoren, retail units en hotels te koop en te huur aan. 

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile